dijous, 22 de juny del 2017

gelat de mango i iogurt

UN GELAT FET A CASA

Potser penseu que és necessari tenir una thermomix per fer un gelat, o una geladera o una nau espaial!   Doncs no. Amb el truc de congelar la fruita podeu fer un gelat a casa boníssim! O sigui si teniu gerds, mores, prèssecs a trossos, mango a trossos, prunes, cireres, maduixes... al congelador, sempre en podreu fer un gelat. Les podeu batre amb nata, iogurt, llet de coco... i aromatisar-les amb menta, anís estrellat, pebre rosa, alfàbrega, farigola, canyella... No us acabareu les combinacions! Aquí teniu altres receptes amb gelat: sopa de gerds amb gelat de llimona, escuma de pera amb gelat, maduixes al pebre amb gelat de xocolata o gelat de iogurt i gerds. A refrescar-se!






INGREDIENTS:

1 mango

1 iogurt grec

1/2 cullerada petita de mel

1 fulla de menta


Pelar el mango i tallar-lo a trossos. Posar-lo al congelador almenys 2 hores. 

Necessitarem una batedora de vas que pot batre gel per fer-ho.

Batre en una batedora de vas el mango, el iogurt, la mel i la menta. Servir de seguida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada